Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi

E-Ticarette Veri Güvenliği PaneliOnline Eğitim

02.12.2020 14:00

Eğitim Hakkında

Kişisel Verilerin Korunması Kurumu temsilcisinin katılımı ile KVKK mevzuatının neler getirdiği ve Verbis'e nasıl kayıt yapılacağı konularında bilgi verilirken uygulamanın içerisinde olan Sahibinden temsilcisi, Kurul’un verdiği kararların uygulamadaki yerinden bahsedecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraklerinden İleti Yönetim Sistemi A.Ş. temsilcisinin e‐ticaret uygulamaları konusunda bilgi vermesinin akabinde Ticaret Bakanlığı tarafından tek güven damgası sağlayıcısı olan TOBB temsilcisi de e‐ticaret sitelerinde güven damgası uygulamaları konusunda bilgilendirme yapacaktır.

Eğitime katılım talebi oluşturmak için tıklayınız

E-Ticarette Veri Güvenliği Paneli Eğitim Katılım Talebi

— Aşağıda yer alan formu eksiksiz olarak doldurmak suretiyle bu eğitim içimn katılım talebinizi bizlere iletebilirsiniz.
— Bu form aracılığı ile bizlere sağladığınız kişisel verilerinizin işlenme biçimleri ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz KVKKK Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.